info@promotiononline.se     031 - 88 52 00

 • Väskor

 • category-img

  Tygkassar

  Tygkassar med tryck används främst vid olika tillställningar såsom event, mässor men även som ...
 • category-img

  Dataväskor

  Genom att märka sin dataväska med företagets logo eller varumärke skapar men samhörighet och te...
 • category-img

  Sportväskor

  Tryck er logo på en sportväska och exponera ert varumärke även på fritiden bland personal och k...
 • category-img

  Ryggsäckar

  Vi har ryggsäckar för företagets profilering. En ryggsäck med tryck eller brodyr används frekve...
 • category-img

  Kylväskor

  En kylbag som passar för olika ändamål under fritiden är alltid uppskattat. Att välja en kylvä...
 • category-img

  Axelremsväskor

 • category-img

  Rollerbags

 • Mer i kategorin Väskor

Väskor med tryck

Kan det finnas ett bättre ställe att synas, än på en sak nästan alla håller i handen många gånger om dagen? Troligtvis inte, och det är just därför reklampennor är en sådan fantastisk sak att använda i syfte at tsprida sitt varumärke. De används ofta så man har dem nära sig nästan hela tiden. Den är perfekt att sitta att leka med när man har tråkigt eller behöver något att sysselsätta händerna med. Den är ganska liten, så det som står på den går snabbt att läsa, och man gör det ofta.

För att en penna skall vara en riktig bra giveaway rekommenderar vi att köpa en modell av god kvalitet. Det gör att den håller längre och bättre reklampennor är oftast trevligare att skriva med, så möjligheten att den blir en favoritpenna som alltid följer med är större. Se också till att er logo blir tydlig och lättläst. Vill du ha en text om vad ditt företag gör, så tänk på att vara kortfattad och använd en neutral och enkel stil på texten. Den skall vara lätt att läsa så att man omedvetet gör det ofta, och på så sätt präntar in budskapet på den som har pennan.

Det finns dock en sak man verkligen bör tänka över först, och det är att det är väldigt många företag som ger bort reklampennor som giveaways. Det bör man ta med i beräkningen. Sticker man inte ut är risken stor att pennan bara hamnar i en skrivbordslåda någonstans, och det vill man ju inte alls. Köp en snygg penna av bra kvalité som ligger i samma nivå som ert företag eller varumärke. Då är risken mindre att den glöms bort utan istället används och sprids och fler kommer se er varumärke eller företagsnamn. 

 
Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies