info@promotiononline.se     031 - 88 52 00

 • Pennor

  Reklampennor är mycket effektiva och prisvärda som varumärkesbärare och giveaways.Vi är stolta att kunna presentera ett brett utbud av reklampennor. Från den enkla plast pennan till den mer exklusiva metallpennan. Vi har även stift- och blyertpennor i en mängd olika varianter.Vi kan erbjuda screen, tampo och digitaltryck. Vi kan även erbjuda lasergravy...
 • category-img

  Reklampennor

  Reklampennan är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att få ut sitt varumärke ...
 • category-img

  Blyerts & stiftpennor

  Blyertspennor och stiftpennor används mest inom skola och utbildning men är en perfekt g&a...
 • category-img

  Metallpennor

 • category-img

  Exklusiva pennor

  Exklusiva pennor med tryck eller gravyr. Att ge bort en exklusiv penna med snygg gravyr uppskattas a...

Reklampennor med tryck

Kan det finnas ett bättre ställe att synas, än på en sak nästan alla håller i handen många gånger om dagen? Troligtvis inte, och det är just därför reklampennor är en sådan fantastisk sak att använda i syfte at tsprida sitt varumärke. De används ofta så man har dem nära sig nästan hela tiden. Den är perfekt att sitta att leka med när man har tråkigt eller behöver något att sysselsätta händerna med. Den är ganska liten, så det som står på den går snabbt att läsa, och man gör det ofta.

För att en penna skall vara en riktig bra giveaway rekommenderar vi att köpa en modell av god kvalitet. Det gör att den håller längre och bättre reklampennor är oftast trevligare att skriva med, så möjligheten att den blir en favoritpenna som alltid följer med är större. Se också till att er logo blir tydlig och lättläst. Vill du ha en text om vad ditt företag gör, så tänk på att vara kortfattad och använd en neutral och enkel stil på texten. Den skall vara lätt att läsa så att man omedvetet gör det ofta, och på så sätt präntar in budskapet på den som har pennan.

Det finns dock en sak man verkligen bör tänka över först, och det är att det är väldigt många företag som ger bort reklampennor som giveaways. Det bör man ta med i beräkningen. Sticker man inte ut är risken stor att pennan bara hamnar i en skrivbordslåda någonstans, och det vill man ju inte alls. Köp en snygg penna av bra kvalité som ligger i samma nivå som ert företag eller varumärke. Då är risken mindre att den glöms bort utan istället används och sprids och fler kommer se er varumärke eller företagsnamn. 

Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies