info@promotiononline.se     031 - 88 52 00

 • Mässa

  Det är alltid bra att vara förberedd med sjysta grejer på mässan. Genom att planera och använda bra exponering är sannolikheten större att nå önskat resultat. Vi hjälper er med att från reklam godiset till monter och displayer....
 • category-img

  Rollups

 • category-img

  Reklamballonger

  Ett trevligt och uppskattat sätt att synas på. En ballong passar i de flesta lägen, ...
 • category-img

  Nyckelband

  En uppskattad give away med många användningsområden. På mässan som namn kort, på jobbet till ...
 • category-img

  Vatten

 • category-img

  Beachflaggor

Mässprodukter med tryck

Kan det finnas ett bättre ställe att synas, än på en sak nästan alla håller i handen många gånger om dagen? Troligtvis inte, och det är just därför reklampennor är en sådan fantastisk sak att använda i syfte at tsprida sitt varumärke. De används ofta så man har dem nära sig nästan hela tiden. Den är perfekt att sitta att leka med när man har tråkigt eller behöver något att sysselsätta händerna med. Den är ganska liten, så det som står på den går snabbt att läsa, och man gör det ofta.

För att en penna skall vara en riktig bra giveaway rekommenderar vi att köpa en modell av god kvalitet. Det gör att den håller längre och bättre reklampennor är oftast trevligare att skriva med, så möjligheten att den blir en favoritpenna som alltid följer med är större. Se också till att er logo blir tydlig och lättläst. Vill du ha en text om vad ditt företag gör, så tänk på att vara kortfattad och använd en neutral och enkel stil på texten. Den skall vara lätt att läsa så att man omedvetet gör det ofta, och på så sätt präntar in budskapet på den som har pennan.

Det finns dock en sak man verkligen bör tänka över först, och det är att det är väldigt många företag som ger bort reklampennor som giveaways. Det bör man ta med i beräkningen. Sticker man inte ut är risken stor att pennan bara hamnar i en skrivbordslåda någonstans, och det vill man ju inte alls. Köp en snygg penna av bra kvalité som ligger i samma nivå som ert företag eller varumärke. Då är risken mindre att den glöms bort utan istället används och sprids och fler kommer se er varumärke eller företagsnamn. 

Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies