info@promotiononline.se     031 - 88 52 00

 • Hälsa

  Vi är stolta att kunna erbjuda reklamprodukter som bidrar till er och era kunders nöje och välbefinnande. I vår kategori hälsa har vi samlat produkter inom hälsa och friskvård. Då detta är en kategori som har en ökad efterfrågan kommer vi succesivt fylla på med intressanta produkter....
 • category-img

  Läppcerat

  Räddningen för torra läppar, sommar som vinter. Med ert företagsnamn på l&...
 • category-img

  Sportflaskor

  Vi har sportflaskor som passar för gymet, promenaden, cykelturen, bilen eller varför inte ...
 • category-img

  Våtservetter

  Våtservetter med tryck är perfekta billiga värumärkesbärare och passar i d...
 • category-img

  Första Hjälpen

  Visa omtanke för era kunder och ge bort ett första hjälpen kit. Vi kan erbjuda en sto...

Hälsoprodukter med tryck

Kan det finnas ett bättre ställe att synas, än på en sak nästan alla håller i handen många gånger om dagen? Troligtvis inte, och det är just därför reklampennor är en sådan fantastisk sak att använda i syfte at tsprida sitt varumärke. De används ofta så man har dem nära sig nästan hela tiden. Den är perfekt att sitta att leka med när man har tråkigt eller behöver något att sysselsätta händerna med. Den är ganska liten, så det som står på den går snabbt att läsa, och man gör det ofta.

För att en penna skall vara en riktig bra giveaway rekommenderar vi att köpa en modell av god kvalitet. Det gör att den håller längre och bättre reklampennor är oftast trevligare att skriva med, så möjligheten att den blir en favoritpenna som alltid följer med är större. Se också till att er logo blir tydlig och lättläst. Vill du ha en text om vad ditt företag gör, så tänk på att vara kortfattad och använd en neutral och enkel stil på texten. Den skall vara lätt att läsa så att man omedvetet gör det ofta, och på så sätt präntar in budskapet på den som har pennan.

Det finns dock en sak man verkligen bör tänka över först, och det är att det är väldigt många företag som ger bort reklampennor som giveaways. Det bör man ta med i beräkningen. Sticker man inte ut är risken stor att pennan bara hamnar i en skrivbordslåda någonstans, och det vill man ju inte alls. Köp en snygg penna av bra kvalité som ligger i samma nivå som ert företag eller varumärke. Då är risken mindre att den glöms bort utan istället används och sprids och fler kommer se er varumärke eller företagsnamn. 

Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies