info@promotiononline.se     031 - 88 52 00

 • Muggar

  Genom att placera ert varumärke på en mugg eller ett glas är ni garanterade att synas. Och om ni därtill gör märkningen på ett smakfullt sätt kommer muggen att användas länge och vara en bra ambassadör åt ert företag.   En av de äldsta presentreklam produkterna är muggar med tryck. Förekommer i stort sett...
 • category-img

  Stengodsmuggar

  Vår serie av stengodsmuggar har en bredd både i färg och form. Hitta din favorit oc...
 • category-img

  Porslinsmuggar

  Porslinsmuggar är lite exklusivare och tåligare material. Vi du ge bort en mugg med klass...
 • category-img

  Termomuggar

  Perfekt att ta med när du är på språng eller i bilen och på resan. Termo...
 • category-img

  Plastmuggar

  Att använda en plastmugg som giveaway passar i många sammanhang. I tuffa eller känsl...
 • category-img

  Glas

  Vi har glasen som passar perfekt för reklamtryck. Alla populära modeller och storlekar. Sa...
 • category-img

  Pappersmuggar

  Att använda pappersmuggar med reklamtryck för att exponera sitt varumärke eller företagsnamn på...

Reklammuggar med tryck

Kan det finnas ett bättre ställe att synas, än på en sak nästan alla håller i handen många gånger om dagen? Troligtvis inte, och det är just därför reklampennor är en sådan fantastisk sak att använda i syfte at tsprida sitt varumärke. De används ofta så man har dem nära sig nästan hela tiden. Den är perfekt att sitta att leka med när man har tråkigt eller behöver något att sysselsätta händerna med. Den är ganska liten, så det som står på den går snabbt att läsa, och man gör det ofta.

För att en penna skall vara en riktig bra giveaway rekommenderar vi att köpa en modell av god kvalitet. Det gör att den håller längre och bättre reklampennor är oftast trevligare att skriva med, så möjligheten att den blir en favoritpenna som alltid följer med är större. Se också till att er logo blir tydlig och lättläst. Vill du ha en text om vad ditt företag gör, så tänk på att vara kortfattad och använd en neutral och enkel stil på texten. Den skall vara lätt att läsa så att man omedvetet gör det ofta, och på så sätt präntar in budskapet på den som har pennan.

Det finns dock en sak man verkligen bör tänka över först, och det är att det är väldigt många företag som ger bort reklampennor som giveaways. Det bör man ta med i beräkningen. Sticker man inte ut är risken stor att pennan bara hamnar i en skrivbordslåda någonstans, och det vill man ju inte alls. Köp en snygg penna av bra kvalité som ligger i samma nivå som ert företag eller varumärke. Då är risken mindre att den glöms bort utan istället används och sprids och fler kommer se er varumärke eller företagsnamn. 

Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies